Kalencik Ortaokulu


Vizyon: Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlamak, Öğrencilerimizin ruh beden sağlığı yerinde kendisine güvenen, girişimci, sorumluluklarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek, Eğitim okul çevresinden başlayarak vermek, Çevremize de eğitim vermek, Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamaktır. Yolunu bilimle çizen, tüm paydaşlarıyla mutlu, ulusal ve uluslararası alanda öncü, yetiştirdiği bireylerle geleceği şekillendiren bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarabilecek, insanlığa yararlı, milli ve manevi değerleri özümsemiş, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren; tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış; eğitim öğretimin etkinliğini sürekli geliştiren bir kurum olmak.

Başarılar: Kalencik Ortaokulu kaliteli eğitim kadrosu sayesinde LGS yerleştirmelerinde en üst sıralarda yer almaktadır.

Saatler: 8.50-15.50
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04265225008. Cep 90 530 185 26 62

Belgegeçer - (426) 522 5008

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kalencikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KANIREŞ MAH. AHMEDE HANE CAD. KARLIOVA KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 2 KARLIOVA / BİNGÖL

Öğretmen :9
Öğrenci :118
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :179
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - ERZURUM BİNGÖL KARAYOLU ÜZERİNDE KALENCİK KÖYÜ(Okulumuz 2019/2020 eğitim öğretim yılı 2. döneminde bakanlık yıkım kararı ile geçici olarak ortaokul kısmı Karlıova Kız İmam Hatip Lisesi bünyesine, İlkokul kısmı Ciligöl İlkokulu bünyesine taşınmıştır. Okulumuz yeni binasının yapımı tamamlandığında Kalencik köyünde eğitim vermeye devam edecektir.)

Adres - KANIREŞ MAH. AHMEDE HANE CAD. KARLIOVA KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 2 KARLIOVA / BİNGÖL

Ulaşım İL VE İLÇE MERKEZİNE ULAŞIM YAPILMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZUN İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 50 KM DİR. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 20 KM DİR.